22 Ağustos 2012 Çarşamba
TAZE SOĞANLI DANA KUŞBAŞI
Tarif Ayrıntıları
Mutfağı :Türk
Türü :Et
Pişirme Süresi :40-45 dk
Pişirme Şekli :Fırın
Zorluk :Orta
Kişi Sayısı :2-4
Tarif Malzemeleri
1 paket Knorr Dömi Glas Çeşnisi
500 gr dana kuşbaşı
10 adettaze soğan (5 cm uzunluğunda dilimlenmiş)
2 yemek kaşığı su
2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Tarifin Hazırlanışı
Tüm malzemeleri fırın torbasında harmanlayın.
Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 40-45 dakika pişirerek servis edin.
Afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder