22 Ağustos 2012 Çarşamba
LABNE PENİRLİ HAMBURGER
Tarif Ayrıntıları
Türü :Et
Pişirme Süresi :10-15 dk
Zorluk :Kolay
Kişi Sayısı :2-4
Tarif Malzemeleri
½ paketKnorr Köfte Harcı
500 grdana kıyma (2 kez çekilmiş - yarım yağlı)
1 ½ çay bardağısu
4 adethamburger ekmeği
½ paketLabne peyniri
2 adetdomates dilimlenmiş
Marul yaprağı
Turşu
Calve Ketçap
Calve Mayonez
Tarifin Hazırlanışı
Kıymayı, köfte harcı, su ve kıyılmış maydanozla yoğurarak buzdolabında 10 dakika dinlendirin.
Kıymayı 4 eşit parçaya bölerek yuvarlayın.
Dolma oyar gibi her bir köfteyi parmağınızla delerek içine 1 yemek kaşığı labne koyup dikkatlice kapayarak hamburger şeklini verin.
Köfteleri önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirerek diğer malzemelerle birlikte servis edin.
Afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder