22 Ağustos 2012 Çarşamba

LABNE PENİRLİ HAMBURGER

Tarif Ayrıntıları Türü :Et Pişirme Süresi :10-15 dk Zorluk :Kolay Kişi Sayısı :2-4 Tarif Malzemeleri ½ paketKnorr Köfte Harcı 500 grdana kıyma (2 kez çekilmiş - yarım yağlı) 1 ½ çay bardağısu 4 adethamburger ekmeği ½ paketLabne peyniri 2 adetdomates dilimlenmiş Marul yaprağı Turşu Calve Ketçap Calve Mayonez Tarifin Hazırlanışı Kıymayı, köfte harcı, su ve kıyılmış maydanozla yoğurarak buzdolabında 10 dakika dinlendirin. Kıymayı 4 eşit parçaya bölerek yuvarlayın. Dolma oyar gibi her bir köfteyi parmağınızla delerek içine 1 yemek kaşığı labne koyup dikkatlice kapayarak hamburger şeklini verin. Köfteleri önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirerek diğer malzemelerle birlikte servis edin. Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder