20 Haziran 2016 Pazartesi

HARARETİ KESEN DOĞAL VE BİTKİSEL YÖNTEMLER

Yaz sıcaklarının en önemli sorunlarından biri hararettir.Hararet ile mücadele etmek için aslında ufak tefek bitkisel kürler ve bitkisel yöntemler uygulamak yeterli olacaktır.Hararet ile mücadele noktasında bitkisel çözümler yaratmak yaz sıcakları ile baş etmek için en zararsız ve en keyifli yöntem olacaktır. Şimdi sizlerle hararet gideren şifalı bitkilerpaylaşacağız.
Hararete iyi gelen şifalı bitkiler;
Vişne: Hararete iyi gelen şifalı bitkiler içinde vişne suyu en başta yer alıyor. Vişne suyu özellikle taze vişnelerden hazırlanmalıdır. Yaz sıcakları ile ve hararet ile mücadele noktasında vişne birebirdir. Vücudu rahatlatan ve serinleten vişne aynı zamanda fazla suyun atılmasına yardımcı oluyor.
Elma: Hararete ne iyi gelir sorumuzun bir diğer cevabı ise elmadır. Daha doğrusu elma suyu. kan şekeri üzerinde oldukça olumlu etkileri olan elma suyu, kan şekerini korumakta ve aynı zamanda vücudu serinleterek rahatlatmaktadır.
Nar: Hararete ne İyi gelir diye soruyoruz ve bir diğer cevap olarak nar yani nar suyunu buluyoruz. Hararete iyi gelen şifalı bitkiler içinde yer alan nar suyu, oldukça etkili. Özellikle nar suyu kötü kolesterolü düşürerek vücudun ihtiyacı olan iyi kolesterolü yükseltiyor. Yaz sıcakları ile mücadele noktasında hararete iyi gelen şifalı bitkiler çok işinize yarayacak.
KAYNAK:http://www.bitkiseldermanlar.com/ne-iyi-gelir/hararete-ne-iyi-gelir.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder